Activiteiten op locatie

Naast de mobiele grot organiseert Adventure King meer activiteiten op locatie. Klimmen, koken, schieten, off road taxi, mountainbiken, kickbiken, abseilen en tokkelen.

Mobiele Klimwand

Onze 8 meter hoge mobiele klimwand gaat vaak samen op pad met de mobiele grot, maar rijdt ook alleen door het hele land.  We zien hem vaak onderweg naar buurtfeesten, sportdagen, beurzen, koningsdag, dorpsfeesten, bedrijfsopeningen en schoolkampen.

Hij staat in een kwartiertje fier overeind! Er is geen stroom nodig, de accu’s laden zichzelf bij met zonnepanelen. Ook in het donker kan onze klimwand opgezet worden, we verlichten de wand met hippe led-verlichting in alle kleuren!

Meer informatie

Houtgestookte Veldkeuken

Een echte veldkeuken uit het leger! Dat is nog eens bijzonder koken! We komen met onze veldkeuken overal. Hebben alleen brandhout nodig om hem op te stoken, en natuurlijk een beetje tijd. Maar als de keuken één keer warm is, dan serveren we de heerlijkste soepen, broodjes warme beenham met honing- mosterdsaus, shoarma en andere gerechten.

De veldkeuken is volledig zelfvoorzienend. Midden in het bos, in de weilanden, op grote evenementen of op een familiefeestje.

Let wel, hij is zo groot, we kunnen er vanaf 25 personen op koken. Voor kleinere groepen is hij niet echt geschikt

Meer informatie

Boogschieten

Onze mobiele boogschietbaan kunnen we overal opzetten waar we een flinke vrije ruimte hebben om veilig te kunnen schieten. Een sportveld, grote tuin, weiland of zelfs binnen in een sporthal. We combineren verschillende soorten schietsporten; handbogen, kruisbogen en blaaspijpen.

We maken er een spannende competitie van, voor de winnaar hebben we een best wel lelijke beker die nog jaren in de weg staat op de schoorsteenmantel.

We bieden het boogschieten ook aan in het donker, de schietbaan kunnen we verlichten met bouwlampen.

Meer informatie

Off Road Taxi

Ben je voor je evenement op zoek naar taxi’s die werkelijk overal door kunnen rijden? Een opening van een bouw in de polder, vervoer van gasten op locaties die erg buitenaf liggen, een bruiloft op het strand>

Met onze Land Rover Defenders vervoeren we jou gasten hoog, droog en stijlvol.

Meer informatie

Mountainbiken

Twente is onze bakermat, maar onze mountainbikes nemen we overal mee naar toe. Onze enthousiaste instructeurs verkennen vooraf de omgeving, en begeleiden de deelnemers over de mooiste routes, single-tracks en bosgebieden. Binnen heel Twente kennen we de weg, maar ook op bijvoorbeeld Terschelling of de Drunense Duinen hebben we tochten gemaakt.

Meer informatie